X
Julkaistu: 11.09.2017

Lujabetoni tuo markkinoille ontelolaatan kerrostalorakentamiseen

Lujabetoni laajentaa ontelolaattatuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille erityisesti kerrostalorakentamiseen kehitetyn O37-ontelolaatan. Tuotelanseerauksella Lujabetoni tarjoaa asiakkailleen tehokkaan menetelmän kerrostalojen välipohjarakentamiseen.

– Kerrostalorakentamisen buumin jatkuessa Suomessa korkealla, tarjoamme nyt rakentajalle täyskoneellisesti valetun perusvälipohjaratkaisun asuinhuoneistojen välipohjarakentamiseen, kertoo Lujabetonin aluemyyntipäällikkö Kari Lohikoski.

Ontelolaattavälipohjan haasteet asuntorakentamisessa ääneneristyksen ja märkätilojen korkeuksien suhteen hallitaan sujuvasti O37-ontelolaatan riittävän massiivisuuden ja O37K-laatan kylpyhuonesyvennyksen kautta.

Tuoteuudistuksen yhteydessä Lujabetoni uudistaa kaikkien ontelolaattojen tunnukset elementtisuunnittelu.fi:n suositusten mukaisiksi. Lujabetoni luopuu tulevaisuudessa L-alkuisista yrityskohtaisista tunnuksista ja siirtyy suunnittelua ja rakentamista helpottaviin yleisesti käytettyihin tunnuksiin. Elementtitunnusten yhtenäistäminen helpottaa ja edesauttaa myös elementtikohteiden 3D-mallinnusta, missä Lujabetoni on saavuttanut useita palkintoja toimialan kärkiyrityksenä.

– Olemme Lujabetonilla tehneet päätöksen luopua yrityskohtaisista ontelolaatta-tunnuksista. Yrityskohtaisten tunnusten parissa tuskailu ei ole kenenkään etu, ja siirtymällä yhtenäisiin tunnuksiin autamme suunnittelijoita heidän työssään, sanoo projektipäällikkö Kari Kokkonen.

Uudet ontelolaatat valmistetaan Lujabetonin Hämeenlinnan tehtaalla. Ensimmäiset kohteet on jo tehty onnistuneesti ja toimituksia pystytään nyt tekemään kilpailukykyisesti koko eteläiseen Suomeen.

Lisätietoja:
Lujabetoni, aluemyyntipäällikkö Kari Lohikoski, p. 044 585 2484, kari.lohikoski@luja.fi
Lujabetoni, projektipäällikkö Kari Kokkonen, p. 044 585 2304, kari.kokkonen@luja.fi

Julkaistu: 16.11.2017

Lujabetonin uuden teknologian Luja-Superlaatta pilottikohteissa

Lujabetonin markkinoille tuoma välipohjatuote Luja-Superlaatta on herättänyt suurta kiinnostusta eri rakentajatahojen keskuudessa. Vireillä on useita hankkeita, joissa Luja-Superlaattaa tullaan käyttämään välipohjaratkaisuna. Ensimmäiset käynnistyvät ja suunnitteilla olevat kohteet ovat Fira Oy:n helmikuussa 2018 alkava asuinkerrostalokohde sekä Avain Yhtiöt Oy:n kanssa suunnitteluvaiheessa oleva suuri asuinkerrostalokohde.

Lue lisää
Julkaistu: 16.11.2017

Lujabetonilta uusi huipputeknologian tuote välipohjarakentamiseen

Luja-Superlaatta tuo täysin uutta teknologiaa ja helppoutta elementtipohjaiseen kerrostalorakentamiseen. Tuote on 3,0 m leveä laattaelementti, joka sisältää valmiit kylpyhuone- ja lattialämmitysasennukset. Lisäksi Luja-Superlaatta on nykyisiä ratkaisuja edullisempi, nopeampi asentaa, ääneneristävämpi ja paloturvallisempi. Tuote on saatavilla välittömästi kerrostalokohteisiin ja muihin monikerrostiloihin kuten toimistoihin ja sairaaloihin.

Lue lisää
Lisää uutisia