X
Julkaistu: 10.10.2017

Lujabetonin perintä ulkoistetaan 16.10.2017 alkaen Ropo Capitalille

Lujabetoni on aloittanut yhteistyön Ropo Capitalin kanssa koskien myyntilaskujen välityspalveluita ja saatavien hallintaa sekä maksuvalvontaa.

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys, jonka toimintamalli pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon.

Ropo Capital hoitaa myyntilaskujen lähetyksen, maksujen seurannan ja perinnän. Asiakas voi tarvittaessa suunnitella räätälöidyn maksusuunnitelman Ropo Capitalin kanssa.

Maksuihin liittyvät asiat hoidetaan jatkossa Ropo Capitalin asiakaspalvelun kanssa.
Ulkoistuksen yhteydessä Lujabetonin tilinumero muuttuu.

Ropo Capitalin asiakaspalvelun yhteystiedot

Maksuneuvonnan puhelin 09 8560 8044
Maksuneuvonnan sähköposti velallisille asiakaspalvelu@ropocapital.fi
Aukioloaika velallisille Arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10-15

Ropo Capitalin asiakaspalvelu ei hoida tuotteita koskevia reklamaatioita. Ropo Capital lähettää maksumuistutukset ja korkolaskut laskuilla olevien maksuehtojen mukaisesti.

Julkaistu: 19.02.2018

Lujabetonille suuri betonipaalutoimitus Lahden uuteen eteläiseen kehätiehen

Lujabetoni on solminut Destian kanssa sopimuksen betonipaalutoimituksesta Vt 12 Lahden eteläiseen kehätiehen. ST-urakkana toteutettavassa hankkeessa Lujabetoni toimittaa kohteen kaikki betonipaalut, yhteensä noin 160 kilometriä. Betonipaalutoimitus on erittäin suuri ja arvoltaan lähes viisi miljoonaa euroa, vastaten noin 15 %:a Suomen vuosittaisesta betonipaalumarkkinasta.

Lue lisää
Julkaistu: 12.02.2018

Betonielementtipulaan pian helpotusta: Lujabetoni investoi Suomen suurimpaan elementtitehtaaseen Järvenpäässä

Lujabetoni Oy on ostanut Järvenpäässä sijaitsevan perinteikkään Konepajarakennuksen maa-alueineen. Kohteeseen investoidaan vuoden 2018 aikana erittäin suuri betonielementtitehdas helpottamaan elementtipulaa vilkkaassa rakentamisen markkinassa. Erityisesti kapasiteettia lisätään Luja-Superlaatalle, joka on saanut superhyvän vastaanoton markkinassa.

Lue lisää
Lisää uutisia