X
Julkaistu: 10.10.2017

Lujabetonin perintä ulkoistetaan 16.10.2017 alkaen Ropo Capitalille

Lujabetoni on aloittanut yhteistyön Ropo Capitalin kanssa koskien myyntilaskujen välityspalveluita ja saatavien hallintaa sekä maksuvalvontaa.

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys, jonka toimintamalli pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon.

Ropo Capital hoitaa myyntilaskujen lähetyksen, maksujen seurannan ja perinnän. Asiakas voi tarvittaessa suunnitella räätälöidyn maksusuunnitelman Ropo Capitalin kanssa.

Maksuihin liittyvät asiat hoidetaan jatkossa Ropo Capitalin asiakaspalvelun kanssa.
Ulkoistuksen yhteydessä Lujabetonin tilinumero muuttuu.

Ropo Capitalin asiakaspalvelun yhteystiedot

Maksuneuvonnan puhelin 09 8560 8044
Maksuneuvonnan sähköposti velallisille asiakaspalvelu@ropocapital.fi
Aukioloaika velallisille Arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10-15

Ropo Capitalin asiakaspalvelu ei hoida tuotteita koskevia reklamaatioita. Ropo Capital lähettää maksumuistutukset ja korkolaskut laskuilla olevien maksuehtojen mukaisesti.

Julkaistu: 16.11.2017

Lujabetonin uuden teknologian Luja-Superlaatta pilottikohteissa

Lujabetonin markkinoille tuoma välipohjatuote Luja-Superlaatta on herättänyt suurta kiinnostusta eri rakentajatahojen keskuudessa. Vireillä on useita hankkeita, joissa Luja-Superlaattaa tullaan käyttämään välipohjaratkaisuna. Ensimmäiset käynnistyvät ja suunnitteilla olevat kohteet ovat Fira Oy:n helmikuussa 2018 alkava asuinkerrostalokohde sekä Avain Yhtiöt Oy:n kanssa suunnitteluvaiheessa oleva suuri asuinkerrostalokohde.

Lue lisää
Julkaistu: 16.11.2017

Lujabetonilta uusi huipputeknologian tuote välipohjarakentamiseen

Luja-Superlaatta tuo täysin uutta teknologiaa ja helppoutta elementtipohjaiseen kerrostalorakentamiseen. Tuote on 3,0 m leveä laattaelementti, joka sisältää valmiit kylpyhuone- ja lattialämmitysasennukset. Lisäksi Luja-Superlaatta on nykyisiä ratkaisuja edullisempi, nopeampi asentaa, ääneneristävämpi ja paloturvallisempi. Tuote on saatavilla välittömästi kerrostalokohteisiin ja muihin monikerrostiloihin kuten toimistoihin ja sairaaloihin.

Lue lisää
Lisää uutisia