Harkot

Harkoilla on monia hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä ihanteellisen ja turvallisen rakennusmateriaalin. Harkot ovat pakkasenkestäviä, tehokkaita ääneneristäjiä, palamattomia ja lahoamattomia. Harkkoja on helppo työstää ja niitä on kätevä käsitellä. Harkot kestävät Suomen ankarissakin olosuhteissa. Ulkopinnalta rapattu harkkotalo on lähes huoltovapaa ja sen jälleenmyyntiarvo säilyy.

Lujabetonin harkkovalikoima on kattava, saatavana ovat sekä ohutsaumamuurattavat ponttiharkot, muurattavat kevytsoraharkot että valuharkot; kaikista vaihtoehdot myös matalaenergiaratkaisuna.

Harkot muodostavat rakennejärjestelmän, jolla teet talon perustuksista kattoon. Ne soveltuvat erityisen hyvin matalaenergiarakentamiseen ja antavat suunnittelijalle kuitenkin mahdollisuuden tehdä yksilöllisiäkin muoto- ja tilaratkaisuja, jotka olisi hankala toteuttaa muilla rakennusmateriaaleilla.

Arvioi rakennuskustannukset kivitalolaskimella!

Kivitalolaskin on pienrakentajan suunnittelua helpottava ja rakennuskustannuksia arvioiva työväline. Voit arvioida yleisimpien pientalohankkeiden rakennuskustannukset jo ennen kuin varsinaisia suunnitelmia on olemassa.

Kivitalolaskimeen