Kestävää kauneutta pihapiiriisi

Mitä kauniimpi ja käytännöllisempi piha, sitä enemmän se toimii osana kodin tiloja. Jo talon suunnitteluvaiheessa kannattaa huomioida myös piha-alueiden käyttötarkoitus. Tältä pohjalta on helppo lähteä suunnittelemaan toiveiden mukaista pihamiljöötä, joko itse tai ammattisuunnittelijaa apuna käyttäen. Pihakivillä ja -laatoilla voit luoda viihtyisyyttä ja silmäniloa pihallesi ja viimeistellä pihamaisemasi. Muurikivillä tuot lisäilmettä ja rajaat hyvin pihan eri alueita tai hallitset korkeuseroja.
Ne sopivat hyvin tilanjakajiksi. Reunakivillä taas rajaat istutuksia ja viimeistelet nurmikon reunat.

Pihakivetyksen ehdoton etu on sen pitkäikäisyys. Lujabetonin valmistamat pihakivet on tehty kestämään kovaakin kulutusta, myös autolla ajoa. Pihakivetys on lisäksi helppo pitää puhtaana:
kevyt harjaus riittää, tarvittaessa kivet voi huuhtaista puutarhaletkulla tai painepesurilla. Voit käyttää pihakiviä niin terasseilla, patioilla, käytävillä kuin istutusten ympärilläkin.

Lujabetoni tarjoaa sekä ammatti- että pienrakentajalle laajan valikoiman erilaisia pihakiviä. Myös värivalikoima on laaja. Yhdistelemällä eri malleja ja värejä voit luoda aivan omannäköisesi pihamaan!