X

Maatilarakentamisen moniosaaja

Lujabetoni on valmistanut maatiloille elementtejä jo vuodesta 1976. Maatilarakentamisen tarpeita palvelemaan on luotu oma tuoteperheensä. Siitä löytyy varmasti sopiva ratkaisu, kun tarvitset betonielementtejä, ritiläpalkkeja tai vaikkapa kokonaisen tuotantorakennuksen.

Tuoteryhmät

Ajankohtaisia asioita ja tapahtumia

Kanniainen Jaakko ja Lauri

Torniolaisten Lauri ja Jaakko Kanniaisen erittäin suuren robottinavetan avajaisia vietettiin 4.12.2017. Kanniaiset arvostivat kotimaisuutta valinnoissaan. Navetan pääurakoitsijana toimi VANA Valmisnavetta, joka käyttää myös kotimaista työvoimaa. Alkuvaiheessa navetassa on kaksi Lely -lypsyrobottia, mutta myöhemmin robottien määrä tulee nousemaan neljään. Suurnavetan aikataulussa valmistui myös rehukeskus ja lietealtaat.

Korpisentila, Puolanka

22.11.2017 vietettiin Korpisentilan avoimia ovia Puolangalla. Projekti on edennyt aikataulussa suunnitellusti joten, Sanna ja Jani myhäilivätkin tyytyväisenä uuden navetan valmistumista myyntipäällikkö Pekka Mönkkösen vieressä.

 

Kangas-Niiranen karjarakennus

19.lokakuuta vietettiin Kestilässä Kangas-Niirasen modernin robottinavetan avajaisia. Lujabetoni kiittää Anna ja Satu Niirasta miellyttävästä yhteistyöstä. Sen lisäksi Lujabetoni kiittää Vana Valmisnavetta Oy:n Erkki Kauttoa ja NHK-keskuksen Markku Törmikoskea avusta haastavan projektin toteuttamisesta.

 

Kerkelä karjarakennus

Antti ja Maarit Kerkelä Kemijärveltä tilasivat Lujabetonilta navetan täydellisen elementtitoimituksen toukokuussa 2017.

Heinäkuun alussa elementit asennettiin sopimuksen mukaisesti.

17.lokakuuta avajaisia vietettiin iloisissa tunnelmissa. Lujabetoni kiittää Antti ja Maarit kerkelää mukavasta yhteistyöstä. Navetan rakentamisesta huolehti ammattitaidolla Vana Valmisnavetta Oy.

 

Lujabetoni kävi luennoimassa maatalousrakentamisesta 4.10.2017

Lujabetoni kävi luennoimassa maatalousrakentamisesta ja ratkaisuista Iisalmen agrologiopiskelijoille. Lujabetoni kiittää opiskelijoita ja muita osallisia mielenkiinnosta!

Pekka Mönkkönen luennoimassa betonirunkoisesta maatalousrakennuksesta.