X

Pilarit ja palkit

Lujabetoni on valmistanut pilareita ja palkkeja jo yli 50 vuoden ajan, joten kokemuksen myötä osaamista löytyy. Pilareita ja palkkeja valmistetaan teräsbetonisina sekä esijännitettyinä.

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät suorakaide-, leuka-, HI- ja I-palkit. Pilareiden tyypilliset poikkileikkaukset ovat suorakaide ja pyöreä. Perinteiset elementit yhdistettynä nykyaikaiseen betoniteknologiaan ja vankkaan suunnitteluosaamiseen takaavat kestävän ja turvallisen runkovaihtoehdon.

Jännitettyjä HI- ja I-palkkeja käyttämällä päästään pitkiin jänneväleihin, näitä käytetään yleisimmin tuotano- ja varasto- sekä muiden hallimaisten rakennusten yläpohjan pääkannattajina. Tasakorkoisia I-palkkeja käytetään myös välipohjissa.

Pilareiden ja palkkien välisiin liitoksiin Lujabetoni on kehittänyt teräksisen piilokonsolijärjestelmän, josta löytyy ratkaisut kaikille poikkileikkaustyypeille.

Referenssit

2015-2016 Hattula

Hattulan Juteinikeskus

Betonielementit ja valmisbetonit

Toimitussisältö

  • Lujabetoni Oy toimitti kohteen betonielementit ja valmisbetonit
  • Avoin oppimisympäristö 250 oppilaalle. Henkilökohtaiset päätelaitteet sekä maalämpö kuuluvat Juteinikeskuksen huikeaan kokonaisuuteen.