X
Julkaistu: 14.05.2013

Lujabetoni aloittaa valmisbetonituotannon Loimaalla

Lujabetonin Loimaan-tehdas laajentaa toimintaansa valmisbetonitoimituksiin. Tällä hetkellä tehdas tuottaa betonielementtejä ja betonituotteita, ja pian tehtaalta aloitetaan myös valmisbetonin tuotanto ja toimitukset.

Loimaan valmisbetonitoimitukset on tarkoitus aloittaa loppuvuodesta 2013.

– Perustilat ja betonitehdas ovat jo käytännössä valmiina, mutta teemme vielä pieniä muutostöitä ja investointeja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi, kertoo tehdaspäällikkö Heikki Manner Lujabetonilta.

– Parhaillamme etsimme myös kuljetus- ja pumppausyrityksiä betonin toimituksiin.

Manner näkee alueen mielenkiintoisena rakentamisen markkinana valmisbetonituotannon osalta.

– Koska voimme tehdä valmisbetonia elementinteon rinnalla, uskon betoniasemamme olevan erittäin kilpailukykyinen ja kustannustehokas vaihtoehto alueen rakentajille, Manner näkee.

Lujabetoni on toiminut valmisbetonin parissa jo 60 vuotta.

– Lujabetonilla on ennestään 15 valmisbetoniasemaa Suomessa Helsingistä Ouluun. Tähtäämme siihen, että olemme merkittävä valmisbetonin tuottaja myös Loimaan alueella ja sen lähiympäristössä, vahvistaa betonituoteyksikön johtaja Sakari Petsalo.

Lisätietoja:

Lujabetonin betonituotteiden yksikönjohtaja Sakari Petsalo 044 585 2363
Lujabetonin Loimaan tehdaspäällikkö Heikki Manner 044 585 2444

Julkaistu: 19.08.2019

Lujabetoni läsnä Ruotsin kahtiajakoisessa rakentamisen markkinassa – Tukholmassa hiljaista, pohjoisessa painetaan täysillä

Ruotsissa on nähtävillä erikoispiirteitä rakentamisen markkinassa sen jakautuessa erilaisiin, toisistaan poikkeaviin markkinoihin. Suur-Tukholman alueella asuntorakentaminen muuttaa muotoaan ja on hiipunut. Muualla Ruotsissa, erityisesti pohjoisessa rakennetaan edelleen voimakkaasti. Suomalainen Lujabetoni Oy operoi Tukholmassa sijaitsevan tytäryhtiönsä Lujabetong AB:n ja Pohjois-Ruotsin osakkuusyrityksensä Prefabmästarna Sverige AB:n myötä mukana Ruotsin muuttuvassa markkinassa.

Lue lisää
Lisää uutisia