X
Julkaistu: 11.09.2017

Lujabetoni tuo markkinoille ontelolaatan kerrostalorakentamiseen

Lujabetoni laajentaa ontelolaattatuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille erityisesti kerrostalorakentamiseen kehitetyn O37-ontelolaatan. Tuotelanseerauksella Lujabetoni tarjoaa asiakkailleen tehokkaan menetelmän kerrostalojen välipohjarakentamiseen.

– Kerrostalorakentamisen buumin jatkuessa Suomessa korkealla, tarjoamme nyt rakentajalle täyskoneellisesti valetun perusvälipohjaratkaisun asuinhuoneistojen välipohjarakentamiseen, kertoo Lujabetonin aluemyyntipäällikkö Kari Lohikoski.

Ontelolaattavälipohjan haasteet asuntorakentamisessa ääneneristyksen ja märkätilojen korkeuksien suhteen hallitaan sujuvasti O37-ontelolaatan riittävän massiivisuuden ja O37K-laatan kylpyhuonesyvennyksen kautta.

Tuoteuudistuksen yhteydessä Lujabetoni uudistaa kaikkien ontelolaattojen tunnukset elementtisuunnittelu.fi:n suositusten mukaisiksi. Lujabetoni luopuu tulevaisuudessa L-alkuisista yrityskohtaisista tunnuksista ja siirtyy suunnittelua ja rakentamista helpottaviin yleisesti käytettyihin tunnuksiin. Elementtitunnusten yhtenäistäminen helpottaa ja edesauttaa myös elementtikohteiden 3D-mallinnusta, missä Lujabetoni on saavuttanut useita palkintoja toimialan kärkiyrityksenä.

– Olemme Lujabetonilla tehneet päätöksen luopua yrityskohtaisista ontelolaatta-tunnuksista. Yrityskohtaisten tunnusten parissa tuskailu ei ole kenenkään etu, ja siirtymällä yhtenäisiin tunnuksiin autamme suunnittelijoita heidän työssään, sanoo projektipäällikkö Kari Kokkonen.

Uudet ontelolaatat valmistetaan Lujabetonin Hämeenlinnan tehtaalla. Ensimmäiset kohteet on jo tehty onnistuneesti ja toimituksia pystytään nyt tekemään kilpailukykyisesti koko eteläiseen Suomeen.

Lisätietoja:
Lujabetoni, aluemyyntipäällikkö Kari Lohikoski, p. 044 585 2484, kari.lohikoski@luja.fi
Lujabetoni, projektipäällikkö Kari Kokkonen, p. 044 585 2304, kari.kokkonen@luja.fi

Julkaistu: 15.06.2018

Lujabetonin Kärsämäen uusi valmisbetonitehdas käynnistyi

Lujabetonin korkean kapasiteetin betonitehdas Kärsämäellä on valmis ja tuotanto on käynnistynyt. Investoinnin avulla Lujabetoni varmistaa jatkuvasti kasvavan Kärsämäen elementtituotannon sekä parantaa edellytyksiä valmisbetoniasiakkaiden palvelemisessa. Tehtaan kapasiteetti riittää varmuudella sekä Kärsämäen tehtaan sisäiseen betonitarpeeseen että alueen valmisbetonikohteisiin, sillä tehdas valmistaa yli 90 m3 betonia tunnissa. Tehdas edustaa monipuolisesti uusinta teknologiaa ja siinä on täysautomaattinen etäohjaus, eli asema ei vaadi enää perinteistä ohjaushuoneessa istuvaa betonimylläriä.  

Lue lisää
Julkaistu: 13.06.2018

Lujabetoni haluaa olla toimialansa vetovoimaisin työnantaja – mittavat panostukset henkilöstöön

Lujabetoni kouluttaa ja tarjoaa erilaisia kehittämisohjelmia henkilöstölleen määrätietoisesti jo kymmenettä vuotta peräkkäin. Uusimpana pyörähti käyntiin Lujabetonin tarpeisiin Itä-Suomen yliopistossa yhteistyössä koulutus- ja kehittämispalvelu Aducaten kanssa räätälöity EMBA-koulutus. Laajojen valmennusohjelmien lisäksi Lujabetoni maksoi myös merkittävän voittopalkkion tänä keväänä koko henkilöstölleen kiitokseksi hyvin menneestä vuodesta.

Lue lisää
Lisää uutisia