X
Julkaistu: 10.10.2017

Lujabetonin perintä ulkoistetaan 16.10.2017 alkaen Ropo Capitalille

Lujabetoni on aloittanut yhteistyön Ropo Capitalin kanssa koskien myyntilaskujen välityspalveluita ja saatavien hallintaa sekä maksuvalvontaa.

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys, jonka toimintamalli pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon.

Ropo Capital hoitaa myyntilaskujen lähetyksen, maksujen seurannan ja perinnän. Asiakas voi tarvittaessa suunnitella räätälöidyn maksusuunnitelman Ropo Capitalin kanssa.

Maksuihin liittyvät asiat hoidetaan jatkossa Ropo Capitalin asiakaspalvelun kanssa.
Ulkoistuksen yhteydessä Lujabetonin tilinumero muuttuu.

Ropo Capitalin asiakaspalvelun yhteystiedot

Maksuneuvonnan puhelin 09 8560 8044
Maksuneuvonnan sähköposti velallisille asiakaspalvelu@ropocapital.fi
Aukioloaika velallisille Arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10-15

Ropo Capitalin asiakaspalvelu ei hoida tuotteita koskevia reklamaatioita. Ropo Capital lähettää maksumuistutukset ja korkolaskut laskuilla olevien maksuehtojen mukaisesti.

Julkaistu: 14.05.2018

Lujabetoni investoi talotekniikkahormien tuotannon laajentamiseen Hämeenlinnassa ja luo uusia työpaikkoja

Lujabetoni investoi talotekniikkahormien liiketoimintaansa tehdaslaajennuksella Hämeenlinnan Kantolassa. Investoinnin myötä Luja-hormielementtien valmistuskapasiteetti nostetaan vastaamaan asuntorakentamisen korkeasuhdanteen tarpeisiin yhdessä rintamassa Järvenpään tehtaan käyttöönoton kanssa. Samalla Lujabetoni vahvistaaasemiaan keskeisellä toimipaikkakunnallaan Hämeenlinnassa.

Lue lisää
Julkaistu: 09.04.2018

Lujabetonin ja VR Trackin yhteistyö infratuotteissa jatkuu

Lujabetoni ja VR Track Oy ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen vuosiksi 2018-2020 ja sen lisäksi option kahdeksi vuodeksi. Lujabetoni iloitsee sopimuksesta, sillä yrityksen ratateknisiä tuotteita valmistaville tehtaille  sopimus tuo tärkeää perustuotantoa ja varmistaa siten työllisyyttä paikkakunnilla.

Lue lisää
Lisää uutisia