X
Julkaistu: 03.04.2019

Lujabetonilta koko henkilöstölle ennätyssuuret voittopalkkiot

Lujabetoni Oy teki erittäin hyvän tuloksen vuonna 2018. Myös liikevaihto kasvoi reilusti ja oli noin 170 miljoonaa euroa. Yritys jakaa osan tuloksestaan koko henkilöstölle ja jaettu voittopalkkio on yrityksen historian suurimpia. Ennätyssuuri voittopalkkio on jopa 1800 euroa per henkilö. Tämän lisäksi yhtiö tarjoaa henkilöstölleen Suomen oloissa poikkeuksellisen laajan vakuutusturvan, jonka arvo on useita satoja euroja vuodessa per henkilö. Vakuutusturva sisältyy yhtiön Voittopalkkiomalliin.

Lujabetonin voittopalkkiojärjestelmä ei ole uusi keksintö, järjestelmä on ollut voimassa jo 1990-luvulta asti. – Työntekijät arvostavat korkealle, että yritys palkitsee työntekijöitään silloin kun sillä menee hyvin, sanoo Lujabetonin Siilinjärven tehtaan pääluottamusmies Janne Rautiainen. Voittopalkkiojärjestelmän piirissä ovat kaikki Lujabetonin vakituiset työntekijät, jotka ovat olleet työssä täyden vuoden tai enemmän.

Lujabetonin panostukset henkilöstöön jatkuvat myös kuluvana vuonna. Esimerkiksi henkilövakuutukset on nyt keskitetty yhdelle ja samalle toimijalle LähiTapiolaan, mikä tarkoittaa entistä kokonaisvaltaisempaa ja kattavampaa vakuutusturvaa. Lujabetonin henkilöstön vakuutusratkaisu hipoo laajinta mahdollista henkilövakuutusten kokonaisuutta, joita yritykset voivat Suomessa henkilöstölleen tarjota.

Panostus henkilöstöön on tuottanut konkreettisia tuloksia vuosi toisensa jälkeen. Tästä ovat esimerkkeinä henkilöstökokemuksen mitattu paraneminen vuosi vuodelta sekä toimialan paras työnantajamaine. Myös henkilöstön työkykyisyys on ala- ja henkilöstörakenne huomioiden erinomaisella tasolla. Pysyvää työkyvyttömyyttä kuvaava maksuluokkamalli saavutti tason 1, mikä on paras mahdollinen maksuluokka työeläkejärjestelmässä.

– Oma henkilöstö on tärkein tekijä yrityksen menestyksen luomisessa. Tulevina vuosina Lujabetoni keskittyy pitämään korkean tyytyväisyystason henkilöstön keskuudessa ja edelleen parantamaan sitä, sanoo Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli.

 

Lisätiedot
Lujabetoni Oy, henkilöstöjohtaja Mikko Satuli, p. 044 585 2015, mikko.satuli@luja.fi

Julkaistu: 18.05.2020

Pirkanmaan suurimpaan ympäristöinvestointiin kymmeniä tuhansia kuutioita Lujabetonin ruiskubetonia

Lujabetoni on valittu Tampereen Sulkavuoren jäteveden keskuspuhdistamon LOU2-urakan ruiskubetonitoimittajaksi. Kyseisessä urakassa louhitaan puhdistamotilat ja purkutunnelit yhteen suurimmista Suomessa tällä hetkellä käynnissä olevista ympäristöinvestoinneista. Ruiskubetonia menee urakassa kymmeniä tuhansia kuutiota. Hankkeen urakoitsijana toimii Skanska Infra Oy.

Lue lisää
Julkaistu: 15.05.2020

Betonin hiilineutraali tulevaisuus

Betoni ympäröi meitä kaikkialla. Rakennukset, joissa asumme ja työskentelemme sekä infrastruktuuri, jota hyödynnämme liikkuessamme, ovat pääosin tehty betonista. Ja nuo olivat ainoastaan yleisimmät käyttökohteet – betonia käytetään myös moniin muihinkin tarkoituksiin. Kansainvälinen energiajärjestö arvioi, että vuoteen 2050 mennessä betonissa käytettävän sementin tuotanto voi kasvaa jopa 23 prosenttia. Siksi onkin tärkeää löytää aktiivisesti erilaisia keinoja sementin hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Lue lisää
Lisää uutisia