X
Julkaistu: 05.11.2019

Lujabetonin hormituotanto saavutti 1000:nnen rakennuksen etapin

Lujabetonin vuonna 2009 aloitettu hormiliiketoiminta on saavuttanut historiallisen pisteen, kun lokakuussa 2019 asennettiin Luja-hormielementit tuhannenteen rakennukseen – Peab Oy:n As Oy Helsingin Bahamankatu 8:aan.  

Kymmeneen Luja-hormielementtivuoteen mahtuu määrätietoista tuotekehitystä, toiminnan laajentamista ja tuotannon keskittämistä, aktiivista myyntityötä sekä asiakaslähtöistä toimintaa.

– On ollut ilo seurata Luja-hormielementtiliiketoiminnan kehittymistä viime vuosien aikana ja tuntuu etuoikeutetulta, että olen saanut olla tässä kasvutarinassa mukana. Tuotantomme on ottanut erittäin isoja, mutta hallittuja kasvuloikkia vuosi toisensa jälkeen ja samaan aikaan tehokkuutemme on parantunut. Olen erittäin ylpeä kaiken lisäksi siitä, että olemme saaneet muodostettua useamman asiakkaamme kanssa pitkäaikaisia kumppanuussuhteita. Näiden varaan on hyvä nojata myös jatkossa.  Uskon, että aktiivisella asiakastyöllä ja projektinhoidolla sekä liiketoimintamme jatkuvalla kehittämisellä pystymme takaamaan asiakkaillemme onnistuneet toimitukset myös jatkossa, sanoo Lujabetonin myyntipäällikkö Aaro Forss.

Lue koko artikkeli ja katso asennusvideo tuhannennelta työmaalta!

 

Lisää uutisia