X
Julkaistu: 18.03.2020

Lujabetonin toimitukset ja käytännöt koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana

Päivitämme jatkuvasti omia toimia virkavallan ja terveysviranomaisten ohjeiden mukaan tänä poikkeusaikana, jota Suomessa elämme koronavirusepidemian johdosta.

Varmistamme kaikin keinoin, että asiakkaamme saavat toimitukset haluamassaan aikataulussa ja teemme parhaillaan suunnitelmia tuotannon läpiviemiseksi poikkeustilanteiden varalle.

Lujabetonin käyttämien perusraaka-aineiden sekä materiaalien saatavuus on hyvä ja kaikki Lujabetonin toimitukset pystytään toimittamaan aikataulun mukaisesti toistaiseksi.

Olemme aktiivisesti yhteydessä logistiikkakumppaneihimme ja alihankkijoihin varmistaaksemme tuotantomme häiriöttömän toiminnan ja teemme välittömästi tarvittavia toimenpiteitä, mikäli koronaviruksen leviäminen niitä edellyttää.

Toivomme myös teidän puoleltanne yhteydenottoa, mikäli työmaallanne tapahtuu poikkeusolojen vuoksi muutoksia, joilla on vaikutuksia Lujabetonin toimituksiin.

Asiakassuhteiden hoito


Lujabetonilla on tehty useita ennakoivia toimenpiteitä, joilla tartuntariskiä estetään henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa.

Muutoksia on tullut mm. asiakastapaamiskäytäntöihin, jotka tehdään mahdollisuuksien mukaan virtuaalisesti tai puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Kaikki mallielementtikatselmukset pyritään siirtämään työmaalle. Tehdasvierailut on päätetty toistaiseksi lopettaa tartuntojen välttämiseksi. Tehtaidemme lounasravintolat on suljettu Lujabetonin henkilökunnan ulkopuolisilta niillä paikkakunnilla, missä tämä on ollut aiemmin mahdollista.

– Koronaviruspandemia ja sen aiheuttamat seuraukset ovat jatkuvassa muutoksessa ja niiden vaikutuksia tai kestoa on mahdoton ennustaa. Me huolehdimme, että sidosryhmämme on jatkuvasti informoitu Lujabetonin tuotannon ja toiminnan tilanteesta, sanoo Lujabetonin toimitusjohtaja Mikko Isotalo.

– Me toivomme, että koronaviruksen aiheuttamat inhimilliset vaikutukset sekä myös vaikutukset Suomen talouteen jäävät mahdollisimman lyhytaikaisiksi. Tässä tilanteessa käännämme katseemme luottavaisena tulevaisuuteen, yhdessä tulemme tästäkin selviämään, Mikko Isotalo sanoo.

Pidämme teitä ajan tasalla päivittämällä uutisia nettisivuillamme. Lähetämme myös tietoa uutiskirjeiden välityksellä tarvittaessa.

Ystävällisin terveisin
Lujabetoni Oy

Julkaistu: 20.10.2020

Lujabetonille historiallisen suuri teräsbetonipaalutoimitus Kemiin ja uusi paalutehdas Kärsämäelle

Lujabetoni on solminut esisopimuksen Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibre Oy:n kanssa historiallisen suuresta teräsbetonipaalujen toimituksesta Kemiin suunnitteilla olevan biotuotetehtaan pohjan vahvistamiseen. Kyseessä olisi suurin koskaan tehty paalutoimitus Suomessa. Esisopimuksen mukaan Lujabetoni toimittaa projektiin maahan lyötäväksi noin 550 000 metriä paaluja, mikä tarkoittaa lähes puolta koko Suomen vuosittaisesta paalumarkkinasta. Toimituksen kotimaisuusaste olisi hyvin korkea, lähes 100 %. Lujabetoni rakentaa projektia varten uuden suurkapasiteettisen paalutehtaan Pohjois-Pohjanmaalle, Kärsämäelle.

Lue lisää
Julkaistu: 07.10.2020

Lujabetonilta jättipaalutoimitus valtatiehankkeeseen Hämeenkyröön

Lujabetoni on solminut Destia Oy:n kanssa merkittävän teräsbetonipaalukaupan, kun se toimittaa lyöntipaaluja Väyläviraston hankkeeseen valtatielle numero kolme yhteensä huikeat 130 000 metriä. Hanke on yksi tämän vuoden suurimmista paalutuskohteista. Kaupan onnistumisen takeena on ollut Lujabetonin uuden Loimaan paalutehtaan investointi.

Lue lisää
Lisää uutisia