X
Julkaistu: 18.03.2020

Lujabetonin toimitukset ja käytännöt koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana

Päivitämme jatkuvasti omia toimia virkavallan ja terveysviranomaisten ohjeiden mukaan tänä poikkeusaikana, jota Suomessa elämme koronavirusepidemian johdosta.

Varmistamme kaikin keinoin, että asiakkaamme saavat toimitukset haluamassaan aikataulussa ja teemme parhaillaan suunnitelmia tuotannon läpiviemiseksi poikkeustilanteiden varalle.

Lujabetonin käyttämien perusraaka-aineiden sekä materiaalien saatavuus on hyvä ja kaikki Lujabetonin toimitukset pystytään toimittamaan aikataulun mukaisesti toistaiseksi.

Olemme aktiivisesti yhteydessä logistiikkakumppaneihimme ja alihankkijoihin varmistaaksemme tuotantomme häiriöttömän toiminnan ja teemme välittömästi tarvittavia toimenpiteitä, mikäli koronaviruksen leviäminen niitä edellyttää.

Toivomme myös teidän puoleltanne yhteydenottoa, mikäli työmaallanne tapahtuu poikkeusolojen vuoksi muutoksia, joilla on vaikutuksia Lujabetonin toimituksiin.

Asiakassuhteiden hoito


Lujabetonilla on tehty useita ennakoivia toimenpiteitä, joilla tartuntariskiä estetään henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa.

Muutoksia on tullut mm. asiakastapaamiskäytäntöihin, jotka tehdään mahdollisuuksien mukaan virtuaalisesti tai puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Kaikki mallielementtikatselmukset pyritään siirtämään työmaalle. Tehdasvierailut on päätetty toistaiseksi lopettaa tartuntojen välttämiseksi. Tehtaidemme lounasravintolat on suljettu Lujabetonin henkilökunnan ulkopuolisilta niillä paikkakunnilla, missä tämä on ollut aiemmin mahdollista.

– Koronaviruspandemia ja sen aiheuttamat seuraukset ovat jatkuvassa muutoksessa ja niiden vaikutuksia tai kestoa on mahdoton ennustaa. Me huolehdimme, että sidosryhmämme on jatkuvasti informoitu Lujabetonin tuotannon ja toiminnan tilanteesta, sanoo Lujabetonin toimitusjohtaja Mikko Isotalo.

– Me toivomme, että koronaviruksen aiheuttamat inhimilliset vaikutukset sekä myös vaikutukset Suomen talouteen jäävät mahdollisimman lyhytaikaisiksi. Tässä tilanteessa käännämme katseemme luottavaisena tulevaisuuteen, yhdessä tulemme tästäkin selviämään, Mikko Isotalo sanoo.

Pidämme teitä ajan tasalla päivittämällä uutisia nettisivuillamme. Lähetämme myös tietoa uutiskirjeiden välityksellä tarvittaessa.

Ystävällisin terveisin
Lujabetoni Oy

Julkaistu: 18.05.2020

Pirkanmaan suurimpaan ympäristöinvestointiin kymmeniä tuhansia kuutioita Lujabetonin ruiskubetonia

Lujabetoni on valittu Tampereen Sulkavuoren jäteveden keskuspuhdistamon LOU2-urakan ruiskubetonitoimittajaksi. Kyseisessä urakassa louhitaan puhdistamotilat ja purkutunnelit yhteen suurimmista Suomessa tällä hetkellä käynnissä olevista ympäristöinvestoinneista. Ruiskubetonia menee urakassa kymmeniä tuhansia kuutiota. Hankkeen urakoitsijana toimii Skanska Infra Oy.

Lue lisää
Julkaistu: 15.05.2020

Betonin hiilineutraali tulevaisuus

Betoni ympäröi meitä kaikkialla. Rakennukset, joissa asumme ja työskentelemme sekä infrastruktuuri, jota hyödynnämme liikkuessamme, ovat pääosin tehty betonista. Ja nuo olivat ainoastaan yleisimmät käyttökohteet – betonia käytetään myös moniin muihinkin tarkoituksiin. Kansainvälinen energiajärjestö arvioi, että vuoteen 2050 mennessä betonissa käytettävän sementin tuotanto voi kasvaa jopa 23 prosenttia. Siksi onkin tärkeää löytää aktiivisesti erilaisia keinoja sementin hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Lue lisää
Lisää uutisia