X

Yhteensopivat toimintamallit asuinrakentamiseen

Asuinrakennusten rakentaminen betonisista valmisosista on nopeaa, laadukasta ja kustannustehokasta ja se onkin ylivoimaisesti yleisin tapa Suomessa rakentaa kerrostaloja. Lujabetonilla tuotteiden valmistaminen tehdasolosuhteissa mahdollistaa laadukkaat seinäpinnat ja nopean rakentamisen etenemisen.

Lujabetonin laajasta ja monipuolisesta elementtivalikoimasta saat kaikki tarvitsemasi ratkaisut ammattimaiseen asuinrakentamiseen. Monipuolisen tuotevalikoiman ja rakennukseen tarvittavat valmisosat yhdeltä toimittajalta aina perustuspaalutuksesta lattioihin, huoneistojen välisiin seiniin, julkisivuihin, parvekkeisiin, hissikuiluihin ja hormielementteihin saakka. Näyttävät ja saumattomat julkisivuratkaisut syntyvät Lujabetonin Luja-rappausmenetelmällä ja nykyaikaiset ja alan trendejä mukailevat julkisivutyypit mm. sileät ja profiloidut betonipinnat, hienopestyt rouhepinnat, tiililaatta- klinkkerilaatta- ja luonnonkivipinnat sekä graafinen betoni on kaikki saatavilla kauttamme.

Seuraamme tiiviisti kohdetilannetta ja sovitamme tehdaskapasiteetin aina kohdekohtaisesti. Toimitamme laadukkaita kokonaisratkaisuja rakennusliikkeille sekä kehitämme järjestelmiämme jatkuvasti asiakastarpeiden perusteella.

Ratkaisuun liittyviä tuotteita

Hormielementti

Luja-hormielementti soveltuu käytettäväksi sekä elementti- että paikallavalurakenteiden kanssa.

Lue lisää

Luja-rappauselementti

Luja-rappaus on Lujabetonin kehittämä saumaton julkisivutekniikka, joka antaa rakennuttajille ja arkkitehdeille mahdollisuuden näyttäviin julkisivuihin. Tässä yhdistyvät niin perinteisen kuin uudemmankin elementtitekniikan parhaat puolet.

Lue lisää

Julkisivut

Julkisivumateriaalina betoni on omaa luokkaansa; teknisesti toimiva ja pitkään arvonsa säilyttävä. Sen lukuisat pintavaihtoehdot antavat valinnan vapautta.

Lue lisää

Referenssikohteita

2010 Espoo

Kiinteistö Oy Sellonhuippu

17-kerroksinen asuinkerrostalo

Toimitussisältö

NCC Talonrakennus Oy:n ja Skanska Oy:n työyhteenliittymälle valmisbetonitoimitukset.

2014 Espoo

Leppävaaran Torni

Betonielementit ja valmisbetonit: HT-lattiabetonit

Toimitussisältö

Asiakkaiden toiveista kehitetty lattiabetoni.

Lue lisää

Kysy lisää

  • Lohko

  • Lohko

  • Lohko

Keräämme tällä lomakkeella yhteystietoja siksi, että voimme toimittaa tilaajalle hänen haluamansa tiedon. Tietoja säilytetään Luja-yhtiöiden Lujabetonin markkinoinnin hallinnoimassa henkilörekisterissä niin kauan kunnes asia on hoidettu. Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin tarkastusoikeus ja tietojen päivitys:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö voidaan lähettää rekisteristä vastaaville yhteyshenkilöille lomakkeella, joka sijaitsee osoitteessa luja.fi/gdpr.

Lisää Lujan tietosuojasta luja.fi/gdpr