X

Laadukkaita ratkaisuja harkkorakentamiseen

Harkoilla on monia hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä ihanteellisen ja turvallisen rakennusmateriaalin. Harkot ovat pakkasenkestäviä, tehokkaita ääneneristäjiä, palamattomia ja lahoamattomia. Harkkoja on helppo työstää ja niitä on kätevä käsitellä. Harkot kestävät Suomen ankarissakin olosuhteissa. Ulkopinnalta rapattu harkkotalo on lähes huoltovapaa ja sen jälleenmyyntiarvo säilyy.

Lujabetonin harkkovalikoima on kattava, saatavana ovat sekä ohutsaumamuurattavat ponttiharkot, muurattavat kevytsoraharkot että valuharkot. Harkot muodostavat rakennejärjestelmän, jolla teet talon perustuksista kattoon. Ne antavat suunnittelijalle mahdollisuuden tehdä yksilöllisiäkin muoto- ja tilaratkaisuja, jotka olisi hankala toteuttaa muilla rakennusmateriaaleilla.

Ratkaisuun liittyviä tuotteita

Ponttiharkot

Luja-ponttiharkot säästävät työmaalla aikaa ja rahaa. Pontit helpottavat ja nopeuttavat asennustyötä; eikä pystysaumoja tarvitse muurata, joten ohutsaumalaastia säästyy. Perinteistä harkkoa kevyempi Luja-ponttiharkko parantaa myös työergonomiaa.
Luja-ponttiharkkojärjestelmään kuuluu harkkojen lisäksi laastit, raudoitteet ja laastikelkka. Näillä syntyy kestävä ja luja seinärakenne – edullisesti ja vaivattomasti.

Lue lisää

Kevytsoraharkot

Lujabetonin kevytsoraharkkojen valikoima on markkinoiden monipuolisin. Valikoima takaa parhaan mahdollisen ratkaisun kaikkiin harkkorakentamiskohteisiin.

Lue lisää

Valuharkot

Valuharkot soveltuvat erityisen hyvin raskaasti kuormitettuihin ja korkeisiin seiniin. Ne ovat erinomainen ratkaisu mm. kellareiden maanpaineseiniin ja perustuksiin.

Lue lisää

Referenssikohteita

2015 Kempele

Talo Aamurusko

Piha- ja muurikiviä

Toimitussisältö

Tässä kohteessa uusi aitatolppavalo yhdistettynä Luja-muurikivi tuplaan. Pihakivenä Betonilaatta 420x420x60 mustaharmaa ja Sauvakivi 210x105x60 punainen.

Lue lisää
2009 Oulu

Lujapuisto

Piha- ja muurikiviä

Toimitussisältö

24/7 avoinna oleva Lujapuisto, tervetuloa tutustumaan! Alueella kattava valikoima Lujabetonin pihakiviä kaikissa saatavissa olevissa väreissä.

Lue lisää
2015 Oulu

Talo Peltokorpi

Piha- ja muurikiviä

Toimitussisältö

Tässä talossa käytetty uutta Luja-muurikivi tuplaa talon edessä olevassa istutusaltaassa rajaamaan korkeuseroja.

Lue lisää
2009 Oulu

Oulaisten Osuuspankki

Pihakiviä

Toimitussisältö

Tässä kohteessa käytetty kareliavärillä tehtyä Roomalaista kiveä pihan perusparannuksen yhteydessä.

Lue lisää
2013 Rantsila

Talo Äijälä

Piha- ja muurikiviä

Toimitussisältö

Tässä kohteessa tontin korkeuseroja on rajattu Luja-muurikivillä. Huomionarvoista on Luja-muurikiven taipuminen pyöreään muotoon ilman kivien leikkaamista.

Lue lisää
2008 Vieremä

Herraskartanokiveä Iisalmen satamassa

Satama-alueen pihakivet

Toimitussisältö

  • Iisalmen satamaan toimitettiin n. 1000 m² Herraskartano 210 x 140 x 70 mm harmaa-mustaa.
Lue lisää
syksy 2016 Oulu

Uusi antikkikivi mallistoon

Antiikkikiviin uusi koko

Toimitussisältö

Suosittuun Antiikkikivimallistoon on tulossa uusi kivikoko 280x210x60 nimeltään Iso antiikki.

Kysy lisää

  • Lohko

  • Lohko

  • Lohko