X

Laadukkaita ratkaisuja piharakentamiseen

Luja-pihakiviratkaisulla luodaan kestävää kauneutta pihapiiriin niin julkisissa piharakentamisen kohteissa kuin pientalopiharakentamisessa. Monikäyttöisillä pihakivillä ja niitä täydentävillä muilla ympäristötuotteilla, kuten muurikivillä ja -valoilla loihdit silmäniloa ja viihtyisyyttä pihapiiriin.

Pihakivi antaa enemmän ilmeikästä oleskelutilaa. Värien ja muotojen yhdistämisellä saat persoonallista ilmettä pihan eri alueille, kuten terasseille, patioille, kulkureiteille sekä istutusten ympärille.

Käyttötarkoitus määrittää pihakivien paksuuden
50 ja 60 mm:n paksuiset pihakivet on tarkoitettu kevyen- ja henkilöautoliikenteen kuormittamille alueille sekä pysäköintialueille. 70 ja 80 mm:n paksuiset kivet on tarkoitettu liikennekuorman ja huoltoliikenteen kuormittamille alueille.

Ratkaisuun liittyviä tuotteita

Pihakivet

Erilaiset käyttötarkoitukset määrittävät minkä paksuisia kiviä kannattaa käyttää. 50 ja 60 mm:n paksuiset pihakivet on tarkoitettu kevyen- ja henkilöautoliikenteen kuormittamille alueille sekä pysäköintialueille. 70 ja 80 mm:n paksuiset kivet aon tarkoitettu liikennekuorman ja huoltoliikenteen kuormittamille alueille.

Lue lisää

Muurikivet

Muurikivillä luodaan vaihtelua penkereisiin ja istutusten ympärille. Lisäksi ne rajaavat hyvin eri alueita ja tuovat uutta ilmettä pihapiiriin. Myös rinnetontti pääsee oikeuksiinsa muurikiviä hyödyntämällä. Erilaiset porrastukset tuovat lisää käyttökelpoista tilaa pihalle.

Lue lisää

Referenssikohteita

2015 Kempele

Talo Aamurusko

Piha- ja muurikiviä

Toimitussisältö

Tässä kohteessa uusi aitatolppavalo yhdistettynä Luja-muurikivi tuplaan. Pihakivenä Betonilaatta 420x420x60 mustaharmaa ja Sauvakivi 210x105x60 punainen.

Lue lisää
2009 Oulu

Lujapuisto

Piha- ja muurikiviä

Toimitussisältö

24/7 avoinna oleva Lujapuisto, tervetuloa tutustumaan! Alueella kattava valikoima Lujabetonin pihakiviä kaikissa saatavissa olevissa väreissä.

Lue lisää
2015 Oulu

Talo Peltokorpi

Piha- ja muurikiviä

Toimitussisältö

Tässä talossa käytetty uutta Luja-muurikivi tuplaa talon edessä olevassa istutusaltaassa rajaamaan korkeuseroja.

Lue lisää
2009 Oulu

Oulaisten Osuuspankki

Pihakiviä

Toimitussisältö

Tässä kohteessa käytetty kareliavärillä tehtyä Roomalaista kiveä pihan perusparannuksen yhteydessä.

Lue lisää
2013 Rantsila

Talo Äijälä

Piha- ja muurikiviä

Toimitussisältö

Tässä kohteessa tontin korkeuseroja on rajattu Luja-muurikivillä. Huomionarvoista on Luja-muurikiven taipuminen pyöreään muotoon ilman kivien leikkaamista.

Lue lisää
2008 Vieremä

Herraskartanokiveä Iisalmen satamassa

Satama-alueen pihakivet

Toimitussisältö

  • Iisalmen satamaan toimitettiin n. 1000 m² Herraskartano 210 x 140 x 70 mm harmaa-mustaa.
Lue lisää
syksy 2016 Oulu

Uusi antikkikivi mallistoon

Antiikkikiviin uusi koko

Toimitussisältö

Suosittuun Antiikkikivimallistoon on tulossa uusi kivikoko 280x210x60 nimeltään Iso antiikki.

Kysy lisää

  • Lohko

  • Lohko

  • Lohko

Keräämme tällä lomakkeella yhteystietoja siksi, että voimme toimittaa tilaajalle hänen haluamansa tiedon. Tietoja säilytetään Luja-yhtiöiden Lujabetonin markkinoinnin hallinnoimassa henkilörekisterissä niin kauan kunnes asia on hoidettu. Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja konserniin kuulumattomille ulkopuolisille eikä tietoja siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin tarkastusoikeus ja tietojen päivitys:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö voidaan lähettää rekisteristä vastaaville yhteyshenkilöille lomakkeella, joka sijaitsee osoitteessa luja.fi/gdpr.

Lisää Lujan tietosuojasta luja.fi/gdpr